Om ROIDMI

ROIDMI, der blev grundlagt i 2015, er grundet innovation, design og uovertruffen ydeevne en af Kinas førende producenter inden for den trådløse støvsugere.

Firmaprofil

ROIDMI har specialiseret sig i design, udvikling og produktion af rengøringsprodukter af høj kvalitet til forbrugere over hele verden. Virksomheden blev grundlagt i starten af 2015.

ROIDMI har vokset sig til at være et globalt brand, der findes i 60 forskellige lande, herunder i USA, UK, Europa og Japan.

Anerkendelser

ROIDMI har vundet mange priser og stor anerkendelse fra såvel industrien som samfund over hele verden.

Med priser som iF, Reddot, G-Mark og Chinese Good Design beviser ROIDMI kontinuerligt, at de et innovativt foretagende. Grundet kombinationen af design, teknologi og ydeevne vinder ROIDMI fortsat internationale anerkendelser.

ROIDMI-historien

ROIDMI startede med at udvikle produkter til bilindustrien, for derefter at rette design og ekspertise over på ledningsfrie støvsugere. Firmaet fokuserer på ekstraordinært design, førsteklasses kvalitet og på at levere den bedste ydelse i kategorien.

Vi promoverer aktivt vores styrker og ”best-in-class”-produkter i hele verden, og i dag er vi en vigtig spiller inden for de ledningsfrie husholdningsmaskiner i USA, Europa og Asien.

Din kurv
Din kurv er tom
Login
Andre sprog